dimarts, 17 de maig del 2011

Història Natural: il·lustracions del carbonífer fins a l'Holocè









          El meu amic Adolfo García, reputat i reconegut dibuixant i dels millors il·lustradors del país, m'ha cedit aquestes vinyetes per publicar-les en exclusiva.
          És una petita successió d'imatges que van des del Carbonífer, quan apareixen els primers insectes amb ales i els grans arbres, passant pel Juràssic amb molta quantitat d'oxigen i grans dinosaures, el Cretaci i la seva extinció en massa, el Miocè amb herba per tot arreu i les famílies modernes de mamífers, el mamut llanut, tigre dens de sabre, l'os o el rinoceront llanut, l'Holocè amb la fi de l'era glacial més recent i la conquesta del planeta per l'home com animal dominant i finalment una optimista imatge del bosc en l'actualitat.
          Queda prohibida la reproducció total o parcial d'aquestes imatges perquè tenen la propietat intel·lectual d'Adolfo García i estan cedides en exclusiva a aquest bloc. Original publicat per Eugeni Guzman. © Adolfo García 2011.

8 comentaris:

  1. Those are rather intriguing. All the animals look a little cuddly, except the human ones, weapon in hand ;~)

    ResponElimina
  2. Aargh - lost in translation. Waves?? Humans!

    ResponElimina
  3. If we would have stayed with stones in their hands and not with weapons far worse, even these drawn humans, animals and seemed tender.
    When you see the second part of drawings, see real action in humans, but animals defend themselves when the fight is balanced.
    Where have you lost in translation?

    ResponElimina
  4. Sí xa, Alberto, l'amic és molt bo en el seu. No s'acaba la faena, sempre fent coses sense parar. Ja penjaré més coses.

    ResponElimina
  5. El Príncep Valent, l'obra de Harold Foster restaurada i acolorida per complet per Adolfo García, que realitza un treball de restauració d'impecable qualitat, la podeu vore aquí:
    http://geonautes.blogspot.com/2011/05/el-princep-valent-lobra-de-foster.html

    ResponElimina
  6. Estupendas y didácticas ilustraciones, Eugeni... mi enhorabuena a Adolfo.
    Un saludo

    ResponElimina
  7. Gracias Isabel, le haré llegar la enhorabuena de tu parte, la verdad es que es un gran ilustrador.

    ResponElimina

Els comentaris afegeixen valor a les entrades i també obren noves vies de discussió, de manera que enriqueixen el bloc, opina i aporta el que et semble.
Torna quan vulgues, seràs benvingut/da.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...